Glutenfri gnocchi är en otroligt snabb och enkel rätt som tillagas på några minuter. Jag valde att servera vår glutenfria gnocchi med brynt salvia, vitlök, chili och olivolja – så gott! Gnocchi går också väldigt bra att blanda ner i en krämig cashewsås, pesto eller varför inte en god tomatsås med näringsjäst på toppen? Servera gärna med något gott glutenfritt bröd.
Ingredienser ca 2 portioner:
1 paket glutenfri gnocchi
1 vitlöksklyfta
Olivolja
1 kruka salvia
Salt
Peppar
Chiliflakes
Gör så här:
1. Koka upp vatten till gnocchin. När vattnet kokar, lägg i gnocchin och koka enligt anvisning.
2. Hacka salvia och vitlök. Stek i en panna på medelhög värme med olivolja, salt, peppar och chiliflakes.
3. Tillsätt gnocchin i stekpannan, rör om och stek i några minuter.
4. Servera med lite extra olivolja, näringsjäst och något gott glutenfritt bröd.